Én a milánóihoz nem szoktam venni külön a rafinéria port, hanem saját magam készítem el a következő hozzávalókból ami nagyon finom így is.
Hozzávalók:
40 dkg darált hús
2-3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál cukor
1 teáskanál oregano
bazsalikom
nagyon kevés kakukkfű
ketchup körülbelül 2-3 evőkanálnyi
2 kávéskanál őrölt pirospaprika
1,5 dl kevés víz
reszelt trappista sajt
makaróni tészta
Elkészítés:
A vöröshagymát nagyon apróra vágom, és az olajon megdinsztelem, majd a darált húst ráteszem és tovább dinsztelem együtt körülbelül 15 percig és ráteszem a pirospaprikát, majd a következőkkel ízesítem: ketchup, oregano, bazsalikom, kakukkfű, cukor, őrölt pirospaprika. Felöntöm egy kevés vízzel és addig főzöm amíg zsírjára nem sült.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Tedd közzé te is véleményedet!