Időnként megkívánom a libatepertőt, de mivel 0,5 kg 1200 Ft-ba kerül, így én inkább megveszem a libahájat,
( testháj, bőrös háj ) és itthon szépen megtisztítom, szemöldök csipesszel kiszedem a rajta maradt kotut, és felkockázom. A felkockázásnál ügyelni kell rá, hogy mire megsül a negyedére fog zsugorodni.
Majd egy nagy sütőedénybe felteszem sülni, de nem nagy lángon sütöm, mert akkor nem sül ki rendesen. Egy jó közepes lángon jó kisütni. Én addig sütöm amíg szép barnára nem sül minden oldala. Szűrőkanállal kiszedem, és megsózom.
Finom ropogós libatepertő lett belőle.
Így még egy csomó finom libazsírom is lett, ami nagyon finom hagymával, és főzésre is felhasználható.
Sülés közben...
Ételek cimkéi
alma
(4)
apró
(1)
bab
(1)
barack
(1)
bejgli
(1)
brokkoli
(1)
burgonya
(17)
citrom
(6)
cukor
(2)
cseresznye
(1)
csiga
(1)
csirke
(2)
csirkehús
(3)
csokoládé
(6)
csokoládé kinder
(1)
daganat
(1)
darálthús
(4)
derelye
(1)
desszert
(1)
diabetikus
(1)
diétás
(1)
dió
(11)
dísz
(1)
ecet
(1)
édesség
(34)
egészség
(1)
előétel
(1)
fagylalt
(2)
fahéj
(2)
fánk
(2)
felfújt
(1)
felvágott
(1)
fokhagyma
(1)
fortélyok
(1)
főétel
(26)
főzelék
(4)
főzés
(1)
füge
(1)
galamb
(1)
galuska
(2)
gesztenye
(1)
gomba
(2)
gombóc
(7)
gríz
(1)
gulyás
(1)
gyógyítás
(1)
gyömölcs
(1)
hal
(1)
hamburger zsömle
(2)
Házi praktikák ötletek
(2)
hús
(7)
húsgombóc
(1)
húsvét
(4)
joghurt
(1)
juhtúró
(3)
kakaó
(4)
kalóriaszegény
(1)
kapor
(2)
káposzta
(3)
karalábé
(1)
karamell
(1)
karfiol
(2)
kecske
(2)
kecskepörkölt
(1)
kecskesajt
(1)
kefir
(1)
keksz
(3)
keltészta
(1)
kelttészta
(18)
kenyér
(5)
kenyérrevalók
(2)
kifli
(2)
kókusz
(5)
kolbász
(3)
kombucha
(1)
Konyhai praktikák ötletek
(2)
kovászos
(1)
köret
(7)
köröm
(1)
Köszönet nyílvánítás
(1)
krém
(2)
krémek
(1)
krémes
(1)
krémleves
(1)
lángos
(7)
lekvár
(10)
lekváros
(1)
lencse
(1)
leves
(22)
levesbetét
(5)
liba
(1)
linzer
(1)
lúgosító ételek
(1)
magok
(1)
máj
(2)
májas
(1)
majonéz
(4)
mák
(6)
makaróni
(1)
mandula
(1)
marhahús
(7)
mártás
(6)
mazsola
(1)
meggy
(8)
méz
(1)
muffin
(1)
narancs
(2)
omlós
(1)
öntet
(1)
pacal
(1)
padlizsán
(1)
palacsinta
(4)
paprika
(3)
paradicsom
(7)
péksütemény
(1)
pizza
(2)
pogácsa
(4)
pörkölt
(5)
puding
(3)
pulykahús
(2)
püré
(2)
rácsos pite
(1)
ragu
(1)
rák
(1)
rakott palacsinta
(1)
réteslap
(1)
ribizli
(2)
rizs
(2)
rum
(2)
sajt
(17)
saláta
(5)
sárgabarack
(1)
sárgarépa
(2)
savanyúság
(1)
savbázis egyensúly
(1)
sertés
(8)
sodó
(1)
sonka
(2)
spenót
(1)
sütemény
(47)
süteménydíszítő ötletek
(1)
szalonna
(2)
szezámmag
(2)
szilva
(2)
szósz
(4)
tarhonya
(1)
tárkony
(2)
tartár
(2)
tea
(1)
tej
(5)
tejföl
(11)
tejpor
(1)
tejszín
(4)
tepertő
(1)
tészta
(21)
tibeti kefir gomba
(1)
tojás
(2)
torta
(1)
tök
(2)
töltött
(1)
töpörtyű
(1)
túró
(4)
tyúk
(2)
uborka
(1)
újév
(1)
ünnep
(2)
vaj
(1)
vaníliakrém
(4)
videó
(1)
virsli
(1)
vöröshagyma
(1)
zöldbab
(3)
zöldség
(3)
zőldség
(2)
zsír
(1)
zsömle
(2)
2010. február 20., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Tedd közzé te is véleményedet!