Ételek cimkéi

alma (4) apró (1) bab (1) barack (1) bejgli (1) brokkoli (1) burgonya (17) citrom (6) cukor (2) cseresznye (1) csiga (1) csirke (2) csirkehús (3) csokoládé (6) csokoládé kinder (1) daganat (1) darálthús (4) derelye (1) desszert (1) diabetikus (1) diétás (1) dió (11) dísz (1) ecet (1) édesség (34) egészség (1) előétel (1) fagylalt (2) fahéj (2) fánk (2) felfújt (1) felvágott (1) fokhagyma (1) fortélyok (1) főétel (26) főzelék (4) főzés (1) füge (1) galamb (1) galuska (2) gesztenye (1) gomba (2) gombóc (7) gríz (1) gulyás (1) gyógyítás (1) gyömölcs (1) hal (1) hamburger zsömle (2) Házi praktikák ötletek (2) hús (7) húsgombóc (1) húsvét (4) joghurt (1) juhtúró (3) kakaó (4) kalóriaszegény (1) kapor (2) káposzta (3) karalábé (1) karamell (1) karfiol (2) kecske (2) kecskepörkölt (1) kecskesajt (1) kefir (1) keksz (3) keltészta (1) kelttészta (18) kenyér (5) kenyérrevalók (2) kifli (2) kókusz (5) kolbász (3) kombucha (1) Konyhai praktikák ötletek (2) kovászos (1) köret (7) köröm (1) Köszönet nyílvánítás (1) krém (2) krémek (1) krémes (1) krémleves (1) lángos (7) lekvár (10) lekváros (1) lencse (1) leves (22) levesbetét (5) liba (1) linzer (1) lúgosító ételek (1) magok (1) máj (2) májas (1) majonéz (4) mák (6) makaróni (1) mandula (1) marhahús (7) mártás (6) mazsola (1) meggy (8) méz (1) muffin (1) narancs (2) omlós (1) öntet (1) pacal (1) padlizsán (1) palacsinta (4) paprika (3) paradicsom (7) péksütemény (1) pizza (2) pogácsa (4) pörkölt (5) puding (3) pulykahús (2) püré (2) rácsos pite (1) ragu (1) rák (1) rakott palacsinta (1) réteslap (1) ribizli (2) rizs (2) rum (2) sajt (17) saláta (5) sárgabarack (1) sárgarépa (2) savanyúság (1) savbázis egyensúly (1) sertés (8) sodó (1) sonka (2) spenót (1) sütemény (47) süteménydíszítő ötletek (1) szalonna (2) szezámmag (2) szilva (2) szósz (4) tarhonya (1) tárkony (2) tartár (2) tea (1) tej (5) tejföl (11) tejpor (1) tejszín (4) tepertő (1) tészta (21) tibeti kefir gomba (1) tojás (2) torta (1) tök (2) töltött (1) töpörtyű (1) túró (4) tyúk (2) uborka (1) újév (1) ünnep (2) vaj (1) vaníliakrém (4) videó (1) virsli (1) vöröshagyma (1) zöldbab (3) zöldség (3) zőldség (2) zsír (1) zsömle (2)

2011. május 21., szombat

Marhapörkölt bográcsban

Hozzávalók:
60-dkg Marha labszar. 5-dkg zsir, 25-dkg voroshagyma, bors, so, 2 dkg
édesnemes paprika, 1 db közepes paradicsom, 2 db zöldpaprika,
öröltkömeny, 2 gerezd foghagyma, csípős paprika.

Elkészítés:
A marhalábszárat felkockazod. A voroshagymat aprora vagod, a paprikat
kicsumázod, es a paradicsommal felkarikázod, A bográcsban felhevíted a
zsírt, Beleteszed a húst, es elősütöd. Rateszád a vöröshagymat és
aranysárgára pirítod, megszórod pirospaprikával. , belekevered a
zöldpaprikat, paradicsomot, örölt komenyt, es zuzott fokhagymat. Majd
lefedjük. Ha a levet elfotte, akkor folengedjuk keves vizzel. / ha
ugylatod keves a leve, hogy a pirospaprika meg ne keseredjen ontsel ala
azert kicsi vizet, nehogy baj legyen/ Miután felöntötted vizzel,
készrepárolod. Nem kell sok leve legyen. Csípős paprika is mehet bele,
ha szeretitek csípősen. Sós vízben főtt burgonyaval talalod. A
burgonyát külön főzzed.

1 megjegyzés:

  1. VÉGRE!!!IGAZI MARHAPÖRKÖLT RECEPT,ÍGY INDUL ELŐ SÜTÉSSEL.MAJD A HAGYMA ÉS A SÓ,PIROSPAPRIKA,ZÖLDPAPRIKA KICSIRE APRÍTVA-SZERINTEM A PARADICSOM NEM KEL BELE,FOKHAGYMA,MAJORÁNNA,KÖMÉNY,ERŐS PISTA-ÉDES ANNA! javaslom hozzá az "öreg lebbencset"és jó fajta vörös félszáraz bort!Tisztelettel:Török Ferenc Szolnokról

    VálaszTörlés

Tedd közzé te is véleményedet!