Hozzávalók:
2-3 darab padlizsán
3 fej vöröshagyma reszelve
4 gerezd fokhagyma
2 nagy tubus majonéz
2-4 evőkanál citromlé
2 evőkanál porcukor
2 mokkáskanál őrölt fehér bors
2 teáskanálnyi só
mustár az ízesítéshez
Elkészítés:
A padlizsánt alufóliába sütőben megsütöm, ha már puha héját leszedem, és a belsejét leturmixolom, majd az összes hozzávalóval összekeverem.
Hűtőben üvegekbe rakva sokáig eláll.
Gyengén megpirított kenyérre kenve nagyon finom.
Jó étvágyat!
Mire ide tettem ezt a receptemet addigra már csak ennyi maradt, hogy ide feltegyem a képet róla
Figyi!
VálaszTörlésNekem a recepttel csak annyi bajom van, hogy nincs benne a padlizsán mennyisége...
Hú igazad van. Nem tudom hogy hagyhattam ki:))
VálaszTörlés