35-45 darab kocka alakú keksz
05 liter tej
3-4 evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor
1 tojás sárgája
Elkészítés:
A tejből, lisztből vaníliás cukorból és a tojás sárgájából elkészítjük a vaníliás krémet.
A krémből teszünk először a tál aljára, majd a kekszeket szép sorba rakjuk, ezután jöhet megint egy réteg krém, és még egy sor keksz. Ezt addig rétegezhetjük amennyi krémünk és kekszünk van.
Hűtőnkben lehűtjük.
A kekszeket nem szükséges előre leáztatni édes felforralt tejben, mert így is megpuhul a forró krémtől.
Tipp:
A krém elkészítésénél módosíthatjuk a vaníliás cukrot kakaóval és így kakaós krémmel készíthetjük el édességünket.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Tedd közzé te is véleményedet!