Kacsazsíron, futtattam meg a lisztet. Felöntöttem vízzel, és mindent raktam bele, amit gondoltam. Néha van a boltokban egészen apró, öklömnyi kis kelkáposzták. Felvágtam csíkokra, tettem bele még répát, gyökeret, karalábét,krumplit,fokhagymát, vöröshagymát,fehér paprikát,
paradicsomot, mindent apró kockákra , ill. karikára vágva.Ízesítettem sóval,borssal,vegettával,köménymaggal, és pirosarannyal, hogy egy kis színe is legyen.
Mikor minden zöldség puhára főtt, beleöntöttem egy konzervdoboz nagy szemű csilibabot, aminek a levét leszűrtem. Végül belekarikáztam virslit, és már nem is főztem tovább.
Olyan finom gazdag, tartalmas levest kaptam, hogy két tányér után már mást nem is tudtam enni. Laktató is.
A sütés-főzés blogspot az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Tedd közzé te is véleményedet!